WIZA TRANZYTOWA

Niezbędne dokumenty:

  • 1 wniosek wizowy wypełniony online kliknij tutaj
  • paszport ważny co najmniej na jeden rok, z jedną wolną stroną dla wizy,
  • 1 kolorowe aktualne zdjęcie, twarz na wprost (3,5cm x 4,5cm),
  • dowód dalszej podróży poza Indiami (np. wiza państwa docelowego),
  • bilet lotniczy lub kopię rezerawcji biletu.

Czas oczekiwania na wizę:

 

Czas oczekiwania wynosi 10 dni roboczych (około 2 tyg.)

 

Opłata konsularna:

  • 140zł - wiza turystyczna

Pośrednictwo:


Rodzaj/Czas oczekiwania 14 dni roboczych
Wiza turystyczna 85 zł


Wiza jest ważna przez 14 dni od daty wydania.

 

Do ceny pośrednictwa należy doliczyć ewentualne koszty przesyłki dokumentów do miasta, w którym znajduje się placówka dyplomatyczna

 

 

 

Design & hosting Trol InterMedia
© copyright wizacenter 2009